Csatt, bele az ismeretlenbe…

0
360

Babona ide, babonda oda a 13-as szám rossz döntések sorozatát hozta Bogi és Honti életébe. Rövidíteni akartak és mégis többet tekertek, kétszer is…az élet márcsak ilyen nászutasként…

13. nap

Nem arról van szó, hogy mekkora dolog új országban tekerni, ó nem, bárcsak ez lett volna ma a legnagyobb problémánk. Az történt, hogy rövidíteni akartunk, kétszer is. Egyszer sem sült el túl jól. Először nem sokkal Zalaszentjakab után egy mezei utat néztünk ki magunknak, amelynek köszönhetően egyáltalán nem csekély 10 km-t spóroltunk volna meg magunknak. El is indultunk erdőn-mezőn át, viszont egy idő után annyira füves és homokos lett az út, hogy képtelenek voltunk tekerni. Feladtuk és 2-3 km után visszafordultunk a főútra.

A másik rövidítésünk már a horvát oldalon volt, annyi jó volt csak benne, hogy valóban 1 km-rel rövidebb volt a másik útnál, csak éppen a szakasz felét nem aszfaltozták le. Talán azért, mert arra gondoltak, hogy nincs olyan hülye, aki ezt a meredek utat választja, a másik helyett, ami egyébként is már aszfalt.  Hát, ma akadt két ilyen hülye. De legalább, ha nem így lett volna, most nem lenne, amiről ezt a bejegyzést írjam.

Folytatás itt: https://kerekparban.wordpress.com/2016/06/08/13-nap-a-rossz-dontesek-napja/

MEGOSZTÁS

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ