Isten hozott az Énidő oldalon!

Örülök, hogy itt vagy, és remélem, hogy visszatérő vendégünk leszel. Csapatunk azon dolgozik, hogy ez így legyen. Írásaink a hétköznapokból merítődnek, szókimondóak, életszagúak és véleményt formálnak. Lesznek írások, amelyek elgondolkodtatnak, inspirálnak, felbosszantanak vagy éppen támaszt nyújtanak. Azt szeretnénk, ha oldalunkon elidőzve minőségi időt tudnál magaddal tölteni, vagy ötletet kapnál arra, hogyan tudod ezt megtenni.

És most ismerd meg állandó rovatainkat:

FÁJDALLAM
A Fájdallam a fájdalomból született dallam, a kettő elegye, egy jó koktél. Mindenkinek van fájdalma és dallama is. Van, akinek látható, van, aki mélyen magába zárja. Vajon a láthatatlan fogyaték mikor lesz látható? Van-e szükségünk tragédiákra? Kinek és mekkora tragédiára? Ezeket a témákat boncolgatjuk ebben a rovatban.

MOSTALGIA
Vannak orchideáim. Elég sok, vagy tíz cserép. Egész évben virágoznak, pedig csak fényt és vizet kapnak. Vannak gyerekeim is. Elég sokan: négyen. Bámulatba ejtenek bátorságukkal, lényeglátásukkal. Pedig ők is csak fényt és vizet kapnak: figyelmet, közelséget, bátorítást. Főként az én dolgom ezt megteremteni, és elfogadni, hogy néha a víz sós, a fény meg perzselő.

HÉT PERC, EGY TÖRTÉNET
Emberi történetek, a nyelv szintjén szerveződő folyamatos önmegfigyelések: a lélek rezdüléseit, a test és a tudat válaszreakcióit rögzítő mondatok. Arról, hogy milyenek vagyunk, és milyenek lehetnénk. Ha lenne bennünk együttérzés. És türelem. És irgalom. És szeretet. Ha lenne…

RESPIRO
Minden Most Van. A gondolataid, az érzelmeid, a testérzeted. A kérdés csak az, hogy TE hol vagy?

INSPIRÁLÓ
Érdekes emberek, motiváló igaz történetek, pozitív gondolatok, megmozgató érzések.

JÓL-LÉT
A tested-lelked EGÉSZségére.

KRISZTA KONYHÁJA
Receptek egyszerűen, ötletesen, lépésről lépésre, videóval.

dora

Aczél Dóra

Gyéresi Júlia impressumhoz

Gyéresi Júlia

etelka2

Kacsó Etelka

Kádár-Dombi Kata

Schmidt Kriszta impressumhoz

Schmidt Kriszta

eszter

Sikó-Barabási Eszter

emoke

Simon Emőke

Szilveszter Csaba

Szilveszter Csaba